Skip to main content

INCRADI PRODUCTEN

Functionele en duurzame modulariteit

Bekijk onze unieke producten

INCRADIFLOAT

Hét modulaire pontonsysteem voor elke klus op of aan het water. Van evenement tot klus in de grond- weg- en waterbouw, de INCRADIFLOAT Raft is de drijvende kracht onder uw project op binnenwateren. Moet het toch een maatje groter of op zee? Dan is de INCRADIFLOAT Container de oplossing die uw project boven water houdt.

Eenvoudig in gebruik door het gepatenteerde en gecertificeerde INCRADILOCK koppelsysteem.

Van drijvend podium tot drijvend werktuig of zelfvarend werkschip.

Altijd een passende oplossing. Altijd gecertificeerd. Altijd veilig.

Lees meer

INCRADIFLOAT RAFT

De INCRADIFLOAT Raft pontons zijn ontworpen voor binnenwateren. Het compacte en doordachte ontwerp combineert niet alleen een laag eigen gewicht met een grote draagkracht en uitzonderlijke constructiesterkte. Maar ook een reductie in mobilisatie -en demobilisatiekosten.

Of het nu gaat om drijvende podia of het zetten van beschoeiing vanaf het water. Met de  INCRADIFLOAT Raft wordt uw klus geklaard. Binnen de geldige wet- en regelgeving.

Lees meer

INCRADIFLOAT CONTAINER

De INCRADIFLOAT Container pontons zijn ontworpen voor kustwateren en open zee. Transporteerbaar als CSC-gecertificeerde 20-voets of 40-voets container ligt de wereld letterlijk binnen handbereik. Gekeurd volgens de regelgeving voor zeegaande schepen. Uit te voeren met modulaire voortstuwing, modulaire accommodatie en modulaire uitrusting, of als drijvende helipad.

Voor elk project. Op elke locatie. Onder alle omstandigheden.

Lees meer

INCRADICHASSIS

Functionaliteit. Degelijkheid. Uitstraling. Duurzaamheid. Niet zomaar een paar woorden, maar de basis van INCRADICHASSIS op uw vrachtauto. Van verstevigingsconstructies onder de autolaadkraan tot casco laadbakken tot volledige opbouw. Door onze modulaire ontwerpen kunnen we snel schakelen. Of het nu gaat om het toevoegen van laadvloerverbreding een schuifkalf of RVS kisten.

INCRADICHASSIS is de auto-opbouw die voldoet aan de eisen van de fabrikant, de RDW en de klant.

Voor elke auto. Voor elke kraan. Voor elk gebruik.

Lees meer

INCRADIFURNISH

Of het nu stoer, degelijk of verfijnd moet zijn. Of gewoon allemaal. Onder de naam INCRADIFURNISH leveren wij diverse interieuroplossingen. Van lockers in de gym tot wandmeubels op kantoor.

Altijd uitwisselbaar. Altijd uitbreidbaar.  Voor elk interieur.

Lees meer

INCRADI PRODUCTEN

Functionele en duurzame
modulariteit

DESIGN & ENGINEERING

Modulair, duurzaam,
doordacht